FAQ

Funkar era katter för allergiker?

Kattallergin är väldigt individuell, det som funkar för en person kanske inte funkar för någon annan. Hos oss kan du som kattallergiker komma och gosa med våra katter. För bäst resultat är det bra om du kommer och träffar mamman först och gosar med och sedan även själva kattungen för säkerhetsskull. Det är för att kattungar utsöndrar mer allergener som kan framkalla allergi, och även om man känner av lite grann vid hämtning av katten inte innebär alltid att det inte kommer att gå över. Har man inte känt av något när man träffat mamman så finns det en stor chans att det går bra.  Vid bokning av hembesök hör av dig på mail, facebook eller telefon. Du får även med dig lite tyg med katthår på att sova med under testperioden.

Vad får man vid köpet utav en katt?

Kattungarna levereras doldafel försäkrade, chippade, vaccinerade och besiktigade, med en liten filt med mammalukt, startpaket med mat och leksak, ett välkomstbrev, stamtavla och mycket kärlek!
Alla våra avelskatter genomgår FIV, FELV, HCM samt PKD tester för att säkerställa en säker avel av friska och underbara katter. Vi åker på utställningar med jämna mellanrum för att visa upp våra pälsklingar och se till så de får en snygg stamtavla med titlar bland släkten.
Vi stöttar alla våra kattungeköpare under hela kattens liv och ger råd samt hjälper till om man själv är intresserad av att ställa ut eller avla!

Hur många katter har ni?

Vi har 5 katter i uppfödningen Hailey ns0933, Luna n33, 
Beauty n21, Atlas ns21, Stella a21, Sky n0921.

Var finns ni?

Hailey, Stella och Sky finns i Nol 20 min utanför Göteborg. Luna, Beauty och Atlas bor i Mölnlycke 15min utanför Göteborg. 

Kan man komma och titta på era katter?

Självklart! Är ni intresserade utav att köpa en katt utav oss eller testa er allergi hos oss är ni välkomna att kontakta oss så bokar vi in en tid då ni kan komma !

REKOMMENDATIONER

Är så nöjd över att vi valde att köpa katter av Alohomora Paws uppfödning. De brinner för sina katter och man får all hjälp man kan behöva inför ett köp. Köpte två kattungar och de har ett härligt temperament och det märks att de är uppfödda i en trygg miljö. Tack för allt Beata önskar en nöjd familj med två superfina missar - Bellatrix och Bermiones ägare.

Ester (Belena) är en helt fantastisk katt och ni har verkligen gjort ett gediget arbete med att ge oss bästa förutsättningar för ett fint liv tillsammans.
Det märks att ni hanterat henne mycket och verkligen gett henne mycket tid. Vi är så nöjda med vår älskade katt -Belenas ägare.

Jag letade länge för att hitta den katt jag länge längtat efter och hos Beata och Sonja hittade jag den bästa jag kan tänka mig!
Alltid till hjälp och svarar och ger tips, har alltid tid för att man ska komma över och träffa kattungarna!
Vill man ha en katt som följer efter en överallt och älskar att gosa så ska man träffa deras katter!
Katten blir inte mer Neva Masquerade!
Jag är hur nöjd som helst och kommer alltid vara det- Bumbledores ägare Sam

Rekommenderar varmt denna uppfödare. Jättefina katter och lika fin familj som engagerar sig och ger kattungarna bästa möjliga start. Ställer alltid upp ifall frågor uppstår. Är så glad och tacksam att jag fått äran att bli ägare till en utav era charmtroll. Mvh/stolt ägare till Saphir (Aguamenti)